Vieraskirja

<< < 1 / 1130 > >>
minä vain
Mikä on suosikki Abba-biisisi?
MARJO
Hei Suvi
Sinulla on paljon ihania kappaleita mutta HEI MUMMO on se joka kolahti minulle varmaan siksi että olen itse mummu 11v Joonas, 5v Jaro ja 4v Fanni.
Fannilla todettiin tässä muutama kuukausi sitten aivokasvain joka leikattiin ja hänelle laitettiin suntti, kasvain hyvänlaatuinen ja kaikki saatiin pois ym mutta kyllä olen Suvi monet itkut itkenyt miksi Fannille miksei minulle?Fannilla elämä edessä minulla toinen jalka haudassa jo. Saa nähdä 9.12 sinulla konsertti Aleksanterin kirkossa Treella voi olla että tuon avustettava niin mukana kuuntelemaan ja toivottavasti pääsis juttelemaan konsertin jälkeen kanssasi ?
terveisin fp kaverisi Marjo
Tarja
Hei!

Nähdään ti 5.12. sun elämäsi illassa Hartwall Areenalla. Hyvää syksyn jatkoa :)
Jani
Hei Suvi toteutin Perjantai-iltana 29.9.17 yhden nykyisen elämäni isoimman haaveen kävelin tulevan metroreitin päästä-(matinkylä) päähän (mellunmäki) matkaa tuolle kertyi kaikkiaan 30 km ja aikaa kului 5 tuntia ja 40 minuuttia. Kuuntelin omaa Deezer-listaani koko matkan ja sinun kappaleellasi Elämän nälkä lähdin matkaan matinkylästä auringon vielä paistaessa. Matka päättyi niinkuin vähän ehkä kuuluukin Emilia Ekströmin kappaleeseen Maailman Loppuun. Hyvää syksyä.
J.S
Moro mikä Kuuluu ?? Onko Tulossa Uutta Joulu CD 2017 ?
Toivottaa Tulee ?
J.S