Vieraskirja

<< < 1 / 1129 > >>
Pahalta piilossa
Kiitos Suvi. Sanoituksillasi on ollut korvaamaton apu omien vastoinkäymisten ylipääsemisessä. Pahalta piilossa hitti oli aikoinaan se pieni voimavara, joka auttoi hometalokaupan yli pääsemisessä.
Marja ja Jussi
Kiitos tosi hienosta konsertista eilen Joensuun iskelmäfestivaaleilla.
Terveiset myös isällesi Veikolle, joka oli seurassamme katsoessamme
sekä Yötä että sinua. Sadekaan ei haitannut hyvää tunnelmaa :)
Elina
Hei Suvi! En tiedä tavoittaako tämä viesti sinut ennen iskelmäkesä reissua Joensuuhun. Sinulla on todella kaunis, hieman tuntemattomampi, mutta todella puhuttelevaa biisi nimeltään Jäätkö kanssain valvomaan. Toivoisin sydämmeni pohjasta, että esittäisit sen Joensuussa, koska tämä oli se voimalaulu, jonka vuoksi jaksoin elää viime talven. Kuuntelin biisiä päivittäin repeat-toiminnolla työmatkoilla noin 2 h päivässä ja sain siitä voimaantumisen tunnetta niin, että jaksoin taas seuraavaan päivään. Nappulat kaakkoon ja nauttimaan laulusi syvästä olemuksesta iskelmäkesässä, esitit biisin tai et.
Meggy
Kiitos ja niiaus eilisestä. Olit kuin egyptiläinen jumalatar punaisessa leningissä. Menit tunteisiin aivan kyyneliin saakka ihana, puhdas äänesi saa ihon kananlihalle. Erityisarvostus että annat parastasi pienellä paikkakunnalla. &#10084;&#65039;
Erkki Ylönen
Hei Suvi...Arveleppa harmittiko juhannuksen aikaan kun olit Kukonhiekassa keikalla ja minä ...sinun ikuinen ihailijasi makoilen kolmenkymmenenkilometrin päässä kotona horkkatautisena ja kiroilen mielessäni että pitikö juuri nyt sairastua kun olin suunnitellut juhannuksen jo etukäteen ja siihen kuului kesän kohokohtana tavata sinut siellä..näin se on nähtävä että älä suunnittele mitään suurta etukäteen ....(huom. suurta...Sinä olet minulle suurta)...No mutta tämä on tätä..Toivottavasti joskus jossain saisin vielä kanssasi keskustella ja vaikkapa yhteisen fanikuvan napata..Hyvää ja lämpöisempää kesää sinulle ja perheellesi toivottelee Erkki Ylönen täältä Saarijärven takamailta virtuaali halauksin.