Vieraskirja

Anne Mäki
Hei SUVI (tyttönen) kiitos ihanasta ja mukavasta laivakeikasta . Systeri oli mielissään kun pääsi sun kanss yhteiskuvaan ja sai nimmarin oli hieno synttärilahja.Pitäis sun tulla joskus myös Raahen keikalle, pitää katto joku keikka ett pääsis taas.
Veera
Kiitoksia tosi kivasta keikasta. Nautin tosi paljon. Olisin onnelinen ja iloinen jos olisin vielä saanut nimmarin. Onko sellainen vielä mahdollista saada? iloisin terveisin Veera
Johanna R
Hei Suvi,

Kiitos aivan mielettömästi eilisestä Naantalin keikastanne.
Olet mahtava laulaja ja omaat mahtavan bändin. Oli ilo olla kuuntelemassa tulkintojasi. Tunteilta ei voi säästyä kun sinun lauluja kuuntelee!
- Kiitos!
Kiitos paljon! Välitän terveiset myös bändille vaikka kyllä hekin tätä vieraskirjaa joskus käyvät lukemassa :) -Suvi-
SV
Olimme eilen Naantalin kylpylässä
Show oli vain tunnin mittainen..pettymys.
Ystäväni olisi halunnut nimmarin mutta kävelit vain lavalta pois...
Kappaleet olivat koskettavat kiitos niistä
Kyllä meidän keikka oli tarkalleen ottaen 84 minuuttia eli 1h 24 minuuttia pitkä. Se äänitettiin meidän oman järjestelmän kautta ja siksi meillä on ylhäällä keikan tarkka kesto :) Olitkohan ajoissa paikalla?
Harvemmin enää jaan nimmareita ravintolakeikoilla koska en jaksa liian juopuneita ihmisiä. Ymmärrän kyllä harmituksen niiden puolesta jotka ovat siellä selvemmästä päästä, mutta siitä on niin monta ikävää kokemusta, että olen luopunut siitä lähes kokonaan. Konserttisaleissa ja joulukonserteissa on sitten nimmaritilaisuudet erikseen.
Lavalta poistuessa on yleensä sovittu että järkkäri on meitä hakemassa ja vie takahuoneeseen, joten lähdemme siitä porukalla suoraan pois. Emme jää siihen pyörimään turvallisuussyistä. Mulla on vielä yleensä lavalta lähtiessä korvamonitoriluurit päässä joten en edes aina kuule mitä minulle huudellaan tai jos joku puhuu vieressä.
Kiva jos musiikki kuitenkin puhuttelee sinua, se on tärkeintä. -Suvi-
Riina
Tuu joskus Joensuuhun keikalle suvi
Joensuussa oltiin viime vuonna kolmekin kertaa keikalla :) Tälle vuotta en nyt muista että osuuko Joensuu kohdalle. -Suvi-