Vieraskirja

Maija Aunio
Olin kuuntelemassa joulukonserttiasi Ikaalisten kirkossa ja nautin todella. Äänesi soi kauniisti, turhia ponnistelematta ja orkesterin kappalesovitukset olivat piristäviä.Tunnelma oli rento, ilman turhia pönötyksiä. Kiitos ! Hyvää Joulua ja onnekasta synnytystä.
Kiitos :) -Suvi-
make
Hyvää Joulun odotusta!!!
Kiitos :) -Suvi-
Juha Nurkkala
Olimme eilen kuuntelemassa joululaulukonserttia Tuusulan kirkossa. En ole koskaan aiemmin maksanut konsertista, jossa artistista tai soittajista ei näy vilaustakaan. Katsojista varmaankin neljäsosa istui paikoilla, josta ei näkynyt mitään. Suorastaan surkea järjestely; tuli tunne, että kyse oli vain rahastuksesta. Muutaman kymmenen istumapaikan luopumisella kaikki olisivat nähneet esiintyjät. Olisi ollut aivan sama kuunnella kotona laulut soittimelta.
Hei! Pahoittelut, jos sulle jäi huono maku konsertista. Me olimme Tuusulan kirkossa nyt itse ensimmäistä kertaa. Mun ohjelmatoimisto oli siellä viime vuonna järjestänyt Kaija Koon konsertin ja silloin jo olivat todenneet että kapasiteetti mikä kirkolta oli ilmoitettu, oli liian iso tilaan nähden ja siitä poistettiin 100 lippua tätä meidän iltaa ajatellen.
Karu fakta vain on se, että se näyttää olevan ihan sama kuinka monta lippua otetaan vähemmäksi, tila on aina yhtä täynnä, koska ihmiset istuvat väljemmin ja täyttävät penkit joka tapauksessa. Tämä on nyt nähty niin monta kertaa näiden kiertueiden aikana erinäisissä kirkoissa.
Joskus se asia vain opitaan kantapään kautta. Meillä lukee jokaisessa lipussa että "osa paikoista näköesteisiä" koska emme voi 100% taata sitä että jokainen kirkossa näkee konsertin. Vaikka sali olisi suorakaiteen muotoinen niin viimeiseltä riviltä tuskin näkee eteen kun siinä istuu ihmisiä edessä.
Ei me tahallaan myydä tiloja liian täyteen. Kirkoista kysytään AINA tiukka luku ja siitä otetaan ainakin 100 paikkaa pois, koska halutaan varmistaa, että kaikilla olisi mukava konserttielämys. Useista kirkoista poistetaan useita satoja lippuja, jos jo ennakkoon tiedetään että esim. parvelta olisi huono näkyvyys tai kirkossa on paljon muita katvepaikkoja.
Nämä on tosi ikäviä tilanteita ja jokaisesta kerrasta itsekin oppii lisää. Voi olla että Tuusulan kirkkoon ei kannata enää mennä konsertoimaan vaan otetaan joku toinen paikka jostain läheltä ens kerralla. -Suvi-
Lauri Mäntynen
Laulat kyllä tosi kauniisti sinulla on todella kaunis lauluääni T. Lauri Mäntynen
Kiitos :) -Suvi-
Rane
Tervehdys Suvi!

Kuviteltujen halausten kera Oikein Sydämelliset kiitokset sinulle Upeasta ja Täydellisestä konsertista Mikkelissä se oli todella nautinto korville

Ystävällisin terveisin
Rane
Kiitos :) -Suvi-