Vieraskirja

Marita Karjaljainen
Hei Suvi ja syvältä sydämestä lähtevä kiitos Peurungan keikasta. Pitkästä aikaa pääsin kuuntelemaan sinua livenä. Erityiskiitos siitä, että väsymyksestä huolimatta jaksoit olla niin iloinen ja positiivinen. Ja ihan speciaalit kiitokset bändin pojille. Toivottavasti tavataan jo Lahden keikalla uudestaan. Turvallisia kilometrejä pitkin ja poikin Suomen niemeä.
Arja Liimatainen
Hei. Minulla olisi pieni toive 😁. Tullaan Himokselle viettämään ystäväni 50 vuotias juhlia naisporukalla. Olemme olleet ystäviä yli 40 vuotta ja hyvin kiinteä porukka. Olisi aivan ihanaa jos onnittelisit Sari Hyyryläistä keikalla.
Niko
Hei Suvi!

Olet tulossa Rytmikorjaamolle keikalle, ja olisi mahtavaa jos voisit laulaa Kiertolaisen. Tärkeä kappale meille, sinun esittämänä. Tämä kappale oli myös yllätysnumero meidän häissä, tuoreelta vaimolta minulle.
Anne Mäki
Hei SUVI (tyttönen) kiitos ihanasta ja mukavasta laivakeikasta . Systeri oli mielissään kun pääsi sun kanss yhteiskuvaan ja sai nimmarin oli hieno synttärilahja.Pitäis sun tulla joskus myös Raahen keikalle, pitää katto joku keikka ett pääsis taas.
Veera
Kiitoksia tosi kivasta keikasta. Nautin tosi paljon. Olisin onnelinen ja iloinen jos olisin vielä saanut nimmarin. Onko sellainen vielä mahdollista saada? iloisin terveisin Veera