Vieraskirja

joonas hokka
hyvää lauluja fani suuri kuunteleen musa aina
Aarikoista syksy ystävällisin Joonas
Pahalta piilossa
Kiitos Suvi. Sanoituksillasi on ollut korvaamaton apu omien vastoinkäymisten ylipääsemisessä. Pahalta piilossa hitti oli aikoinaan se pieni voimavara, joka auttoi hometalokaupan yli pääsemisessä.
Marja ja Jussi
Kiitos tosi hienosta konsertista eilen Joensuun iskelmäfestivaaleilla.
Terveiset myös isällesi Veikolle, joka oli seurassamme katsoessamme
sekä Yötä että sinua. Sadekaan ei haitannut hyvää tunnelmaa :)
Elina
Hei Suvi! En tiedä tavoittaako tämä viesti sinut ennen iskelmäkesä reissua Joensuuhun. Sinulla on todella kaunis, hieman tuntemattomampi, mutta todella puhuttelevaa biisi nimeltään Jäätkö kanssain valvomaan. Toivoisin sydämmeni pohjasta, että esittäisit sen Joensuussa, koska tämä oli se voimalaulu, jonka vuoksi jaksoin elää viime talven. Kuuntelin biisiä päivittäin repeat-toiminnolla työmatkoilla noin 2 h päivässä ja sain siitä voimaantumisen tunnetta niin, että jaksoin taas seuraavaan päivään. Nappulat kaakkoon ja nauttimaan laulusi syvästä olemuksesta iskelmäkesässä, esitit biisin tai et.
Meggy
Kiitos ja niiaus eilisestä. Olit kuin egyptiläinen jumalatar punaisessa leningissä. Menit tunteisiin aivan kyyneliin saakka ihana, puhdas äänesi saa ihon kananlihalle. Erityisarvostus että annat parastasi pienellä paikkakunnalla. ❤️