Vieraskirja

Tarja
Kiitos ihanasta konsertistasi Hartwall Arenalla! Sinulla on todella kaunis ääni ja tulkitset lauluja hienosti. Sinulla olisi mahdollisuudet vaikka kansainväliseksi supertähdeksi. Hyvää joulun aikaa sinulle ja rakkaillesi!
Marika North
Kiitos aivan upeasta Hartwallin keikasta. Ainoa pikku miinus oli se että kirjaa lukuunottamatta (tietenkin ostin sen) ei ollut mitään muuta fani materiaalia ostettavissa. Ostan muelelläni aina keikoilta jotain fani tuotteita, se on yksi tapa miten vuosiakin myöhemmin muistan keikan kun näen x-tuotteen.
Kiitos vielä upeasta konsertista ja iloista joulun odotusta😀
T:Marika
Itäsuomalainen
Kiitos herkästä ja lämminhenkisesti konsertista Hartwall-arenalla! Oli mahtavaa katsoa ja kuunnella livenä noita meille niin tutuiksi tulleita kappaleita, olet todella upeaääninen ja taitava laulaja!
Vaativa Musiikkinautiskelija
Kiitos upeasta tunnelmasta 5.12., itku herkässä kuuntelin jo taitavan laulusi takia. Hieno tunnelma ja kiitos että laulusi kuului musiikin yli hienosti eikä soitto tai tehosteet peittäneet sitä. Kiitos myös ettei tarvinnut suojautua häikäiseviltä valoilta. Kaikki tämä toi sinun hienolla johdollasi upean konserttielämyksen ja - muiston, mummoineen.
salolaiset
Hei Suvi,
Kiitos koskettavasta konsertistasi Hartwall-areenalla 5.12.17.