Vieraskirja

Tänttärä torniosta
Kiva kun nuo sinun"pojatki" kirjoittelee tuonne päiväkirjaan...En muistanut sulle kait kehuakkaan kuinka sinun näköinen bändi sulla on...nuoria komeita miehiä joita on ilo katsella ja siis tietysti kuunnellakin...kovasti täällä Torniossa kehuttiin poikiakin, joten heille tietysti terkkuja:) Tulette näköjään tänne uudelleen marraskuussa, toivottavasti! Enkeleitä teille sinne tienpäälle:)
Nähdäänpä viimeistään sitten! :) Ilmeisesti tykätty on kun kerran uudestaan on tilattu. Se on tosi jees! Pojille menee terkut perille! Katotaan jos saan ne vielä itsekin vastailemaan ;) -Suvi-
Tarja Kujala
Heippa Suvi. Katsoin keikkakalenteriasi ja huomasin, että Porin Punaiseen Kukkoon oletkin tulossa vasta marraskuussa. Onko lokakuun keikka peruttu. Kun muistelin että alustavasti teidän piti tulla 10.10. porin suuntaan.
Terve! Kyllä Poria siirrettiin marraskuulle. Harmillista kun olisin mennyt sinne jo 9. päivä katsomaan Yön keikkaa Noormarkkuun mutta näin kävi tällä kertaa. -Suvi-
Tyttönen
Mahtava ääni sulla :) Ja kivoja biisejä. Oon lukenu susta lehistä - mielenkiintonen oot.
Tackså! -Suvi-
henkka
Kivat nää sun uudet sivut. Sopivan selkeät ja näyttää kaikki oleellinenkin löytyvän. Täytyy muuten jossain vaiheessa tulla vihdoinkin tsekkaan sun keikkaa, kunhan vaan valtio jossain vaiheessa päästäis..:)
Hehhee, tervetuloa vaan Henri! :) -Suvi-
Atro Niiniluoto
Näin sinut kerran televisisossa, kun esinntyi Kesäillan valssi-ohjelmassa. Oli mielenkiintosta kuulla ääntäsi.
No sepä mukavaa :) Tervetuloa vain keikoillekin kuuntelemaan ja katsomaan! -Suvi-