Vieraskirja

Malla1
Hei Suvi

Olen kertonut sinusta työkavereilleni ja hekin tykkäävät äänestäsi. Ovat sentään vanhempia kuin minä, toinen 52 ja toinen 56 vuotias ja molemmat kysyivät kuullessaan sinun kappaleen "sanoja vaan", että kuka tämä nainen on joka laulaa? Kerroin hieman sinusta, sen minkä musiikkiihistoriastasi tiedän ja yllättyivät että noin nuorella naisella on tuollainenihana ääni. Näytin heille myös sinun kotisivusi, taisit saada ainakin kaksi kypsää aikuista fania lisää. Tervetuloa tänne Tampereelle sitten kun muuton aika on! Onko asunto jo löytynyt? Toivottavasti Sinut nähdään täällä pian!

T:Malla1
Terve Malla! Taidat olla sama henkilö joka kirjoittelee Yön vieraskirjaan? :> Kerro terveisiä työkavereillesi! Pitäisi kyllä äkkiä saada keikka Tampereelle kun tuntuu että sinne ainakin kaivataan. Asuntoa olen kyllä jo vähän katsellut mutta ei sen aika ole vasta kun sitten ensi vuoden alussa ja maalis-huhtikuussa olis tarkoitus muuttaa :) -Suvi-
Jukka
TULETKO SÄ SIIS 6.11
TAMPERE-TALOLLE ESIINTYMÄÄ?
ON KIVA NÄHDÄ SINUT ENSIMMÄISTÄ KERTAA
LIVENÄ, JAETKO NIMMAREITA SILLOIN 6.11
TAMPERE-TALOSSA JA MENNÄÄN SINUN
KANSSA YHTEISKUVAAN?
Tulen kyllä! Tervetuloa! Tulen jakamaan nimmareita ja kuva onnistuu totta kai. -Suvi-
Taikuri Joni Pakanen
Moikka Suvi! =)

Oltiin Matkamessuilla Helsingissä samaan aikaan keikalla alkuvuodesta.

Kivat sivut sulla.. ja kiva oli kuunnella noita sun biisejä MySpacesta. Juttelin tossa yhen kamun kaa, joka kerto, et Matti ja muut pojat on nykyään sun bändissä. Kiva! Kerrohan pojille terkkuja. Oon niiden kaa sattunu aikanaan paljonki samoille keikoille.

Olin tossa vasta keikalla Raahessa, jossa oli esiintymässä myös Loudspeakersin porukkaa.. olitkohan säkin siellä, ku mielestäni ehkä näin sut siellä? Hmm..

No mut mukavaa ja kiireistä vuoden loppua keikkarintamalle.
Terve! Minä tiedätkö mietin että olen nähnyt sinut jossaki kun siis olin minäkin Raahessa, muttei sitte tullu mieleen. Minäpäs kerron pojille terveiset ja kyllä ne menee perille ihan tätäkin kautta kun hekin taitavat säännöllisesti tätä lueskella :> -Suvi-
Jukka
NO, ONNEA MATKAAN HUOMISEEN
SAVONLINNAN KEIKKAAN JA TERVEISIÄ
MINUN ENOLLE JOS NÄET HÄNET.
T: JUKKA
En nähnyt enoasi, mutta oli hieno show! -Suvi-
Jazzu
No ei se mitään vaikkei tuu kasvot mieleen..Minä kyllä tunnistan sinun kasvot niin nykäsen sit hihasta ku törmätään.. ;) jos se muuten yhtään auttaa niin olen se kenelle annoit sillon nimmarin Iskelmä-baarissa ku viimeks olit siellä keikalla..Mua sanotaan Jaskaksi niin kysyit multa vielä sillon et onko munkin etunimi Jari niinkuin erään tunnetun kosketinsoittajan..

T:Jazzu
Aivan! Muistan kyllä tilanteen mutta kasvot kateissa vielä :> Sinulla on hieno kutsumanimi! -Suvi-