Vieraskirja

Jukka
TULETKO SÄ SIIS 6.11
TAMPERE-TALOLLE ESIINTYMÄÄ?
ON KIVA NÄHDÄ SINUT ENSIMMÄISTÄ KERTAA
LIVENÄ, JAETKO NIMMAREITA SILLOIN 6.11
TAMPERE-TALOSSA JA MENNÄÄN SINUN
KANSSA YHTEISKUVAAN?
Tulen kyllä! Tervetuloa! Tulen jakamaan nimmareita ja kuva onnistuu totta kai. -Suvi-
Taikuri Joni Pakanen
Moikka Suvi! =)

Oltiin Matkamessuilla Helsingissä samaan aikaan keikalla alkuvuodesta.

Kivat sivut sulla.. ja kiva oli kuunnella noita sun biisejä MySpacesta. Juttelin tossa yhen kamun kaa, joka kerto, et Matti ja muut pojat on nykyään sun bändissä. Kiva! Kerrohan pojille terkkuja. Oon niiden kaa sattunu aikanaan paljonki samoille keikoille.

Olin tossa vasta keikalla Raahessa, jossa oli esiintymässä myös Loudspeakersin porukkaa.. olitkohan säkin siellä, ku mielestäni ehkä näin sut siellä? Hmm..

No mut mukavaa ja kiireistä vuoden loppua keikkarintamalle.
Terve! Minä tiedätkö mietin että olen nähnyt sinut jossaki kun siis olin minäkin Raahessa, muttei sitte tullu mieleen. Minäpäs kerron pojille terveiset ja kyllä ne menee perille ihan tätäkin kautta kun hekin taitavat säännöllisesti tätä lueskella :> -Suvi-
Jukka
NO, ONNEA MATKAAN HUOMISEEN
SAVONLINNAN KEIKKAAN JA TERVEISIÄ
MINUN ENOLLE JOS NÄET HÄNET.
T: JUKKA
En nähnyt enoasi, mutta oli hieno show! -Suvi-
Jazzu
No ei se mitään vaikkei tuu kasvot mieleen..Minä kyllä tunnistan sinun kasvot niin nykäsen sit hihasta ku törmätään.. ;) jos se muuten yhtään auttaa niin olen se kenelle annoit sillon nimmarin Iskelmä-baarissa ku viimeks olit siellä keikalla..Mua sanotaan Jaskaksi niin kysyit multa vielä sillon et onko munkin etunimi Jari niinkuin erään tunnetun kosketinsoittajan..

T:Jazzu
Aivan! Muistan kyllä tilanteen mutta kasvot kateissa vielä :> Sinulla on hieno kutsumanimi! -Suvi-
Jazzu
Olet muuten Suvi aivan oikeassa siinä, että Savonlinna on erittäin kaunis kaupunki..Olen itsekin joskus ipanana asunut Savonlinnassa n.4 vuotta.. :)

Ps.Sinun Tampereen keikkoja odotellessa..Tai sitten toivon että tavataan jonkun muun nimeltä mainitsemattoman yhtyeen keikalla..

T:Jazzu
Kyllä me nähdään ;> Paitsi että mulla ei kyllä valitettavasti tuu kasvot mieleen ainakaan ihan heti että tuu sinä nykäseen hihasta. -Suvi-