Vieraskirja

Atro Niiniluoto
Näin sinut kerran televisisossa, kun esinntyi Kesäillan valssi-ohjelmassa. Oli mielenkiintosta kuulla ääntäsi.
No sepä mukavaa :) Tervetuloa vain keikoillekin kuuntelemaan ja katsomaan! -Suvi-
Tommi Partanen
Moi Suvi.Oli kiva nähdä ja kuunnella ja kokea sinun esiintymisesi Lahden AlexParkissa 12.9.08.Tämä oli eka kerta ku sua livenä näin ja varmasti tuun sun keikalle toistekkii.Sussa on potkua.Ja potkua tarvitset ny siis kirjoituksiis.Ku keikkailetkin tiivisti ja samalla hoidat kouluasioitas,mutta ainakin on varmasti värikästä aikaa.Hento kuiskaus sulle.
-Tommi-Kouvolasta
Terve Tommi! Ihana kuulla. Tervetuloa vaan uudestaan keikalle ja pyydä kaveritkin mukaan ;) Kouluasioita hoidetaan vielä puolisen vuotta ja sitten se on ohi ja saa keskittyä vaan musiikkiin :) -Suvi-
Tiian kaima
Jos hämäläistä hitautta mitataan, niin meikäläisen piti tulla ihan Hämeeseen (lue: HML) asti, jotta sai aikaiseksi tulla kiittelemään. Lahden keikkaa oli odotettukin hetki ja se itse asiassa ylitti odotukset. Sekä fiilis että lopulta kannatkin olivat katossa!

Oli mielenkiintoista nähdä ero siihen Wanhan keikkaan, mikä silloin tuli tsekattua. Lavavarmuus oli selkeästi kasvanut. Toisaalta olihan takana jo tutuksi tullut oma bändi. Kyllä sillä tuntuu olevan vaikutusta.

Sulla on kyllä mahtava ääni ja se värittää biisit kuin biisit jotenkin niin.. raikkaiksi! ABBA sopi keikkasettiin paremmin kuin hyvin. Tuli eräskin keikkareissu Kemistä mieleen. ;)

KIITOS!

Ps. Osaatko vielä sanoa, missä paikassa tuleva Hämeenlinnan keikka tulisi olemaan? Sirkus?
Kiitos paljon! Onhan se ihan eri esiintyä oman bändin kanssa kun että jos joka kerta olisi joku uusi poppoo. Olen nauttinut niin paljon näistä syksyn keikoista. Nyt en muista sitä Hämeenlinnaa. Se on siis joskus ensi vuoden puolella, mutta tervetuloa sinne sitten! :) Ja nähdäänhän me varmaan syksylläkin jossain vaikka sellaisen entisen porilaisen rock-bändin keikoilla ;) -Suvi-
Jazzu
Terve Suvi.

Vai että olet sitten muuttamassa Tampereelle? Eipä sitten muuta kuin oikein paljon tervetuloa tänne meidän Manselaisten joukkoon..Saanko kysyä että oletko muuttamassa Tampesteriin vasta opiskelujen jälkeen vai jopa aikaisemmin? :)

T:Jazzu
Kiitos! Odotan sitä muuttoa kuule niin innolla :) Ja tarkoitus olis muuttaa tossa maalis-huhtikuussa :) -Suvi-
sini
Kivan kuulonen tuo ensimmäinen pitkäsoitto, kaikki biisit sopii siun äänelle ku nenä päähän! :) Kävin kuuntelemassa näytteitä täällä, ja sittenhän se olikin mentävä ostoksille. Ja tykkään kovasti! Ei ollu ollenkaan huono ostos, vaikka yleensä levyhylly täyttyykin miesartisteiden levyistä.. Niin kaikkea hyvää ja onnea kirjoituksiin!
Kiitos Sini! Tervetuloa myös keikoille vauhtia ja menoa riittää jos siitä tykkää :) -Suvi-