Vieraskirja

Heidi
Kiitos hienosta keikasta Oulussa 4.9. Monipuolinen ohjelmisto, jota oli kiva kuunnella. Bändi oli myös tosi hyvä!
Voimia abivuoteen ja loppurutistukseen ylioppilaskirjoituksissa. Olen itsekin aikoinani kirjoittanut ylioppilaaksi Madetojalta.
Kiitoksia palautteesta! Tätä lisää. :) Ja voimia juu-u, tiistaina on ruotsin kuuntelut O.o -Suvi-
pirjo
Heippa Suvi!
Tosi hyvä juttu, nää sinun uudet kotisivusi. Ja oikein isot onnittelut esikoislevystäsi, se on mahtava kokonaisuus, todella onnistunut. Ja heti kun keikalle tuut tänne etelä Suomeen, toivottavasti pian, niin tarkoitus olis tulla katsomaan ja ehkäpä kuvailemaankin. Oikein antoisaa syksyä sinulle!
Terveisin: Pirjo
No heippa Pirjo! Eiköhän tässä tulla joskus Wanhan Tanssikellariin humuille niin sitten pääset kuvailemaan :) -Suvi-
Maija.S
Juu ei Yötä sovi unohtaa pitää täs kattella josko niillä ois keikka jossain lähistöllä. Sun keikallekki tuun varmasti jos joskus oot Kalajoen lähettyvillä.
Tervetuloa Maija! Jos joskus vaikka Merisärkässä sitten humpattas. -Suvi-
inka
No voi harmi :( Täytyy jatkaa etsimistä.

Mutta kiitos vastauksestasi. On hienoa, että Suomen musiikkimaailmaan on ilmestynyt viime aikoina monia upeita, lahjakkaita ja ennenkaikkea fiksuja nuoria naisartisteja - sinä yksi heistä. Lapset ja nuoret tarvitsevat juuri tuollaisia esikuvia. Ja onhan sinua kiva kuunnellakin näin vähän varttuneempanakin :) Jatka samaan malliin!
Kiitos kauniista sanoistasi :) Minullakin on vielä paljon opittavaa tällä tiellä ja innolla otan tulevan vastaan! -Suvi-
Armi
Täytyi tulla katsomaan uudet sivusi, levysi soi kotona ja autossa taukoamatta. Aivan ihana levy. Tulehan tänne savoonkin keikalle :) Aurinkoista syksyn jatkoa!
Hei Armi! Keikkakalenteria kannattaa tosiaan seurailla, sieltä löytyy kyllä ihan hyvissä ajoin tulevia keikkoja. Tervetuloa siis! -Suvi-