Vieraskirja

Tyttönen
Mahtava ääni sulla :) Ja kivoja biisejä. Oon lukenu susta lehistä - mielenkiintonen oot.
Tackså! -Suvi-
henkka
Kivat nää sun uudet sivut. Sopivan selkeät ja näyttää kaikki oleellinenkin löytyvän. Täytyy muuten jossain vaiheessa tulla vihdoinkin tsekkaan sun keikkaa, kunhan vaan valtio jossain vaiheessa päästäis..:)
Hehhee, tervetuloa vaan Henri! :) -Suvi-
Atro Niiniluoto
Näin sinut kerran televisisossa, kun esinntyi Kesäillan valssi-ohjelmassa. Oli mielenkiintosta kuulla ääntäsi.
No sepä mukavaa :) Tervetuloa vain keikoillekin kuuntelemaan ja katsomaan! -Suvi-
Tommi Partanen
Moi Suvi.Oli kiva nähdä ja kuunnella ja kokea sinun esiintymisesi Lahden AlexParkissa 12.9.08.Tämä oli eka kerta ku sua livenä näin ja varmasti tuun sun keikalle toistekkii.Sussa on potkua.Ja potkua tarvitset ny siis kirjoituksiis.Ku keikkailetkin tiivisti ja samalla hoidat kouluasioitas,mutta ainakin on varmasti värikästä aikaa.Hento kuiskaus sulle.
-Tommi-Kouvolasta
Terve Tommi! Ihana kuulla. Tervetuloa vaan uudestaan keikalle ja pyydä kaveritkin mukaan ;) Kouluasioita hoidetaan vielä puolisen vuotta ja sitten se on ohi ja saa keskittyä vaan musiikkiin :) -Suvi-
Tiian kaima
Jos hämäläistä hitautta mitataan, niin meikäläisen piti tulla ihan Hämeeseen (lue: HML) asti, jotta sai aikaiseksi tulla kiittelemään. Lahden keikkaa oli odotettukin hetki ja se itse asiassa ylitti odotukset. Sekä fiilis että lopulta kannatkin olivat katossa!

Oli mielenkiintoista nähdä ero siihen Wanhan keikkaan, mikä silloin tuli tsekattua. Lavavarmuus oli selkeästi kasvanut. Toisaalta olihan takana jo tutuksi tullut oma bändi. Kyllä sillä tuntuu olevan vaikutusta.

Sulla on kyllä mahtava ääni ja se värittää biisit kuin biisit jotenkin niin.. raikkaiksi! ABBA sopi keikkasettiin paremmin kuin hyvin. Tuli eräskin keikkareissu Kemistä mieleen. ;)

KIITOS!

Ps. Osaatko vielä sanoa, missä paikassa tuleva Hämeenlinnan keikka tulisi olemaan? Sirkus?
Kiitos paljon! Onhan se ihan eri esiintyä oman bändin kanssa kun että jos joka kerta olisi joku uusi poppoo. Olen nauttinut niin paljon näistä syksyn keikoista. Nyt en muista sitä Hämeenlinnaa. Se on siis joskus ensi vuoden puolella, mutta tervetuloa sinne sitten! :) Ja nähdäänhän me varmaan syksylläkin jossain vaikka sellaisen entisen porilaisen rock-bändin keikoilla ;) -Suvi-