Vieraskirja

Annika
Ompa siulla hianot sivut. Keikkojakin siulla näyttää olevan syssyn aikana melkosesti.. Hienoa! Pitää vissiin raahata ahteri ainaki tuonne Jyppäkylään ja ties vaikka eksyis Kouvolaankin :) Perhana, siulla menee nyt sitte risteily sivusuun. :( Toivottavast törmäiltäis YÖllisissäki merkeissä syksyn aikana ;)
Eiköhän ne Ansku törmäillä ;) -Suvi-
Jazzu
Tottakai ymmärrän mitä tarkoitat ja tulen ilman muuta katsomaan heti myös sinua,kun siihen vain mahdollisuus tulee..Nähdään ja kohdataan.. :)

T:Jazzu
Sovittu :) -Suvi-
Jenni
Kiitos vastauksesta. Hyvä tietää etten suotta lähde seikkailemaan paikan päälle. Asiat pitää luonnollisesti laittaa tärkeysjärjestykseen, eli onnea kirjoituksiin.
Kiitos, onnea tarvitaankin :D Ei ole nimittäin tuo ruotsin kieli mitään vahvinta alaani :D -Suvi-
Jazzu
Heippa Suvi.

Itsekkin tosiaan löysin vihdoin ja viimein tänne sinun sivuille ja on kyllä erittäin hienon näköiset.. :) Minäkin toistan sitä samaa mitä moni muukin, että sinulla on kyllä aivan mielettömän upea ääni ja aina kun kuuntelen sitä niin nousee kyllä kylmät väreet pintaan, enkä kyllä varmasti ole ainoa..Olisin kysynyt sellaista asiaa,että oletko mahdollisesti marraskuussa Yön keikoilla mukana,kun sinulla näytti silloin olevan omien keikkojen osalta ainakin pieni loma,vai meneekö lähes koko marraskuu opiskelun parissa?

T:Jazzu
Terve Jazzu! Ja ensiksikin kiitokset. Palaute on aina paikallaan, oli se sitten hyvää tai huonoa :) Yön mukana heilun (näköjään) aina silloin kun oma aikataulu antaa myöten. Kun eihän heistä irti pääse, Yö-fanina ehkä ymmärrät mitä tarkoitan ;) Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Tervetuloa katsomaan myös minunkin keikkoja jos kotiseudullesi joskus satun. -Suvi-
nooraturku
heips!

löysinpä tieni tännekkin. kivat sivut sulla:)
kiertolainen kuullostaa kyllä hienolta tuolla levylläkin:), kun jo sen muutaman kerran YÖ:n keikoillakin kuulin. hyviä keikkoja:)
Kiitos kiitos Noora ja nähdään keikoilla ;) -Suvi-