Vieraskirja

Janne
Wau, sinulla on hienot sivut... Sinun biisit ovat aivan ihania ja myös lauluäänikin. Sen sain todistaa viime Yö:n konserttikiertueella.

Hyvää syksyä sinulle! Täytyy mennä kauppaan ostamaan sinun levysi :(

Janne
Kiitos paljon! Mene ja tee hyvä ostos ;) -Suvi-
tänttärä torniosta
Niin se elämä vaan näkyy sinuakin vievän. Kyllä minä aina sinusta tiesin että "jotain" sinusta vielä tulee, mutta ajattelin kyllä pienemmässä mittakaavassa..oomme ylpeitä koko suku!
Hähä, tänttärät! Minun pittää tulla teile kylhään paremmala aikaa. Viikonloput on vaan aika kortilla mutta eikhään se jostaki löydy seki aika. Näemä taasen ja olhaan yhtheyksissä. Kiitos ku tulitta! :) -Suvi-
Sari
Onpa sulla hienot sivut:)Kattelin just sun keikkakalenteria,pitää koittaa vaikka sinne Auraan tulla sua katsomaan.Sun levy on aivan mielettömän hyvä!Hyvää syksyä sulle ja nähdään:)
Kiitos kiitos! Tervetuloa vain keikalle! :) -Suvi-
Mari
Noni, nyt nämäkin sivut on avattu -vihdoin! Johan sitä on jo odotettukin ;)
Toivottavasti keikkoja on tulossaa myös pääkaupunkiseudulle, minne myös alaikäiset pääsisivät sua kuuntelemaan :)

Oikein lokoisaa syksyä sinne toiseen päähän Suomea!
Kiitos paljon! Niin aika harvassa ovat nuo paikat joihin alaikäisetkin pääsevät. Ja siis tiedän hyvin sen tunteen alaikäisenä kun eihän siitä ole kuin pari vuotta kun itse olin alle 18 ;) Toivotaan parasta! -Suvi-
Annika
Ompa siulla hianot sivut. Keikkojakin siulla näyttää olevan syssyn aikana melkosesti.. Hienoa! Pitää vissiin raahata ahteri ainaki tuonne Jyppäkylään ja ties vaikka eksyis Kouvolaankin :) Perhana, siulla menee nyt sitte risteily sivusuun. :( Toivottavast törmäiltäis YÖllisissäki merkeissä syksyn aikana ;)
Eiköhän ne Ansku törmäillä ;) -Suvi-