Vieraskirja

inka
Suvi,
Oletko sinä levyttänyt Daven "Pieni ja hento ote"? Kuulin sen kesällä radiosta, mutten ole varma olitko se sinä vai kuka. Jos olit, niin mistä tuon biisin löytää?

Ääretömän herkkä tulkinta kauniista laulusta. Aivan kyyneleet nousivat silmiin.
Terve Inka! En ole levyttänyt kyseistä kappaletta. Kaunis kipale kyllä on, mutten ole kuullutkaan naisen tulkintaa kyseisestä kappaleesta niin valitettavasti en voi auttaa :) -Suvi-
tekstiurakoitsija
Noniin.. sivut näyttää hyvältä. Mites muuten tuo kuvagalleria on tehty? Onko tuossa joku ostopalikka vai onko se ihan käsin koodattua tavaraa?
No kiitos kiitos! Valitettavasti tuohon en osaa vastata kun en ole sivuja itse tehnyt :) -Suvi-
Kaisa
Sain vihiä P:mäeltä päin sivuista ja tulin kurkastamaan millaiset ovat ja hienot nämä sun uudet sivut=)
Kiitos paljon! Se kiitos kuuluu tekijäkaartille :> -Suvi-
Janne
Wau, sinulla on hienot sivut... Sinun biisit ovat aivan ihania ja myös lauluäänikin. Sen sain todistaa viime Yö:n konserttikiertueella.

Hyvää syksyä sinulle! Täytyy mennä kauppaan ostamaan sinun levysi :(

Janne
Kiitos paljon! Mene ja tee hyvä ostos ;) -Suvi-
tänttärä torniosta
Niin se elämä vaan näkyy sinuakin vievän. Kyllä minä aina sinusta tiesin että "jotain" sinusta vielä tulee, mutta ajattelin kyllä pienemmässä mittakaavassa..oomme ylpeitä koko suku!
Hähä, tänttärät! Minun pittää tulla teile kylhään paremmala aikaa. Viikonloput on vaan aika kortilla mutta eikhään se jostaki löydy seki aika. Näemä taasen ja olhaan yhtheyksissä. Kiitos ku tulitta! :) -Suvi-